406 coupe op marktplaats. Bod doen?

Kom je iets 406 coupe gerelateerd tegen op Ebay, Marktplaats of een andere verkoopsite? Post dit dan hier!
Plaats reactie
fornicatard
Berichten: 3
Lid geworden op: zo 13 jun 2021, 23:52

406 coupe op marktplaats. Bod doen?

Ongelezen bericht door fornicatard »

Beste allen,

Ik ben al een tijd geinteresseerd om een 406 te kopen. Ik zag deze aanbieding voorbij komen op marktplaats. Denken jullie dat het een bod waard is en zo ja, welke prijs redelijk zou zijn? Ik weet er zelf niet zo veel vanaf dus alle info en input is welkom.

https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/peu ... ousPage=lr
TrafficBandit
Beheerder
Berichten: 1496
Lid geworden op: za 21 jun 2008, 12:15

Re: 406 coupe op marktplaats. Bod doen?

Ongelezen bericht door TrafficBandit »

Deze auto’s vertegenwoordigen vrijwel geen economische waarde meer, als je ze zou moeten inruilen dan vang je er minder dan 1000 euro voor. Zie dit voorbeeld: https://www.bva-auctions.com/nl/auction ... 9087?pid=0 deze heeft min of meer dezelfde km stand maar is een stuk nieuwer, en heeft desondanks maar 850 euro opgeleverd.

Het hangt dan nog een beetje af van de service die je krijgt als je hem koopt. Zit er nog een beurtje bij, garantie? Dat soort zaken. Als dat er niet bij zit dan zou ik bij 1000 euro beginnen met bieden en zeker niet al te ver stijgen. Als er geen garantie op zit moet je er rekening mee houden dat er wel wat achterstallig onderhoud zal zijn wat je na aankoop ook nog flink wat kan gaan kosten, tenzij je dit zelf kan.
JanPeug
Berichten: 51
Lid geworden op: zo 17 aug 2014, 14:49

Re: 406 coupe op marktplaats. Bod doen?

Ongelezen bericht door JanPeug »

Ik zou een nieuwer type kopen, D9. En beter ook van een particulier (liefhebber), anders krijg je zo’n bak achterstallig onderhoud, dat krijg je bijna (financieel) niet weggewerkt.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast